Ammatillista koulutusta vuodesta 1930

Helsingin Maalariammattikoulu on yksityinen, maalaus-, lattianpäällyste- ja sisustusalan koulutukseen ja niiden kehittämiseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Helsingin Maalariammattikoulu on yli 80-vuotisen historiansa ajan toiminut saumattomassa yhteistyössä yritysten, teollisuuden ja kaupan kanssa. Yhteistyötä tehdään kaikkien työelämää edustavien ja ammatilliseen koulutukseen liittyvien tahojen kanssa.

Opiskelijoille oppilaitos tarjoaa turvallisen ja avoimen oppimisympäristön. Helsingin Maalariammattikoulussa suoritettu tutkinto on alan ammattilaisten keskuudessa käsite. Opiskelijoiden ohjaamisessa arvostetaan sekä ammatillista että pedagogista osaamista.

Helsingin Maalariammattikoulun toimintaa ja osaamista kehitetään jatkuvasti. Oppilaitos haluaa olla jatkossakin ammatillisen koulutuksen huippuyksikkö. Tähän haasteeseen vastataan mm. oppilaitoksen ja sen toiminnan jatkuvalla kehittämisellä. Oppilaitoksen itsearvioinnin lisäksi kehittämistä ohjaa ulkoisen arvioinnin kautta saatava palaute.

 

Usein kysyttyä

Opiskelijamme ovat suoraan peruskoulusta valmistuneita sekä työssäkäyviä. Kansainvälistä, monikulttuurista ja kaiken ikäistä.

Opetuskieli on vain suomi.

Tarjoamme yhden lämpimän aterian päivässä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme.

Johtokunnan jäsenet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque ultrices tincidunt risus. Etiam pellentesque purus eget enim faucibus, ut tristique sapien porta. Nunc eu risus et diam ornare blandit nec sed sapien.

Mauri Mustonen, puheenjohtaja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque ultrices tincidunt risus. Etiam pellentesque purus eget enim faucibus, ut tristique sapien porta. Nunc eu risus et diam ornare blandit nec sed sapien.

Jari Jussila, varapuheenjohtaja
Jäsenet: Varajäsenet:
Mauri Mustonen (puheenjohtaja) Matti-Pekka Mäntylä
Jari Jussila (varapuheenjohtaja) Pirjo Lahdenperä
Tapio Hinkka Mauno Salminen
Kauko Kinnunen Jari Lahtinen
Jaakko Kuikanmäki Pauli Rasimus
Veli-Pekka Kylén Petri Sirviö
Hannu Liehunen Katriina Sarjos
Tomi Oksanen Tiina Keiho
Alice Sacklén Reijo Vornanen
Antti Vilén Jouko Salminen
Kari Väisänen Reijo Hinkka
Marcus Wallström Rami Kuparinen