AMMATILLISTA KOULUTUSTA VUODESTA 1930

Helsingin Maalariammattikoulu on yksityinen, maalaus-, lattianpäällyste- ja sisustusalan koulutukseen ja niiden kehittämiseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Helsingin Maalariammattikoulu on yli 80 -vuotisen historiansa ajan toiminut saumattomassa yhteistyössä yritysten, teollisuuden ja kaupan kanssa. Yhteistyötä tehdään kaikkien työelämää edustavien ja ammatilliseen koulutukseen liittyvien tahojen kanssa.

etusivu-1

Opiskelijoille oppilaitos tarjoaa turvallisen, avoimen ja modernin oppimisympäristön. Helsingin Maalariammattikoulussa suoritettu tutkinto on alan ammattilaisten keskuudessa käsite. Opiskelijoiden ohjaamisessa arvostetaan sekä ammatillista että pedagogista osaamista.

Helsingin Maalariammattikoulun toimintaa ja osaamista kehitetään jatkuvasti. Oppilaitos haluaa olla jatkossakin ammatillisen koulutuksen huippuyksikkö. Tähän haasteeseen vastataan mm. oppilaitoksen ja sen toiminnan jatkuvalla kehittämisellä. Oppilaitoksen itsearvioinnin lisäksi kehittämistä ohjaa ulkoisen arvioinnin kautta saatava palaute.


Kiitos mielenkiinnostasi Helsingin Maalariammattikoulua kohtaan. Jos et löydä vastausta tiedonjanoosi kotisivuiltamme ota yhteys oppilaitokseemme - palvelemme sinua parhaamme mukaan.

 

alapalkki-HMAK